Huisvesten, ondersteunen, verbinden en participeren

Meer dan huisvesten alleen

Jamfabriek biedt niet alleen huisvesting maar ook ondersteuning, verbinding, participatie en verbinding. Ontdek alle voordelen die onze community voor jouw bedrijf kan bieden.

Huisvesten
Wij bieden een dynamische werkplek met kantoorruimtes waar jij en je collega’s met plezier naartoe gaan. Voor iedere ondernemer, groot of klein hebben we een geschikte ruimte.

Ondersteunen
Ondersteuning zit in verschillende onderdelen. Zo bieden wij alle benodigde faciliteiten voor foodondernemers zoals een proefkeuken en auditorium [LINK]. Maar er is op locatie ook een receptie aanwezig die post en pakketten verwerkt en natuurlijk jouw bezoek ontvangt met een glimlach.
En natuurlijk staat communitymanager Kim Helmer voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Verbinden
Onze community verbindt, niet alleen met mede-ondernemers maar ook met ons netwerk aan partners, overheid en onderwijsinstellingen. Onze community-applicatie draagt hier aan bij en maakt het gemakkelijk om contacten te leggen, lees hier meer [LINK].


Participeren
Als je deel uit maakt van de Jamfabriek community is er de mogelijkheid tot het ontvangen van coaching en ondersteuning. Maar er zijn ook verschillende financieringsmogelijkheden. Benieuwd welke precies? Lees hier alles [LINK].

Related Content

More Stories you may like

Community

Faciliteiten Jamfabriek

Community

Wij presenteren: onze nieuwe huisstijl!